Frihet i bevegelse

Alexanderteknikk:

Handler om å finne tilbake til en bedre bruk av hele deg selv: en mer finstemt balanse og ro som du kan ta med deg inn i alle aktiviteter som er viktige for deg.  Det er en prosess der du lærer å bevisst respondere på hverdagens mange stimuli med større frihet og mindre spenning. Les mer

  • Større nærvær
  • Økt velvære
  • Mindre smerter
  • Bedre prestasjoner
  • En gladere kropp og et gladere sinn.

Dette er en teknikk som kan brukes av alle som ønsker å forstå mer av seg selv, oppdage sammenhengen mellom kropp og sinn og hvilke positive konsekvenser det får når vi har et mer bevisst forhold til hvordan vi bruker kroppen vår.


Camilla Rognes:

Foto: Pål Solbakk

Jeg er Alexanderlærer med 3-årig fulltidsutdannelse, sertifisert av S.T.A.T. , og har lang erfaring med undervisning i faget.

I mitt virke arbeider jeg ofte med musikere som ønsker å oppnå mer frihet i spillet sitt, ha en spillestil som virker forebyggende på belastningsskader og  forbedre prestasjonene sine.

Det er også veldig inspirerende å kunne hjelpe vordende mødre til å få en lettere graviditet og et bedre forhold til kroppen sin.

Som både musiker, mamma (og menneske) har jeg personlig erfart de positive effektene av Alexanderteknikken. Teknikken har hjulpet meg enormt både i min karriere som profesjonell fiolinist, og gjennom graviditet og småbarnstid.

Det er et mål for meg å integrere kunnskapene jeg har om de forskjellige områdene til et hele, slik at du som er interessert i å bevege deg med mindre spenning, forebygge belastningsskader eller bare rett og slett vil vite mer om deg selv og hvordan du reagerer på verden – kan finne inspirasjon og støtte i det jeg har å tilby!

Velkommen skal du være.

Camilla Rognes:

«Change involves carrying out an activity against the habit of life.»
F. M. Alexander